Meer weten over Spaarrekening van Coop Pank (via Raisin)? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening met voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente0,01%
Garantie

Rente op dit moment

Coop Pank (via Raisin) Spaarrekening
0,01%

Laatste rentewijziging

5 maanden geleden 12 mei 2021
  • rente
    -0,25%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Bij deze spaarrekening stort je bij opening een bedrag. Je kunt later geen geld bijstorten. Wil je geld opnemen, dan dien je dat 15 werkdagen van te voren aan te geven. Je kunt alleen het volledige bedrag opnemen.

Gegarandeerd sparen
Bank
Coop Pank (via Raisin)
Uit
Estland
Spaargarantie
Estlandse garantiestelsel (Tagatisfond)
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Coop Pank (via Raisin)
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Eerste storting minimaal
€ 5.000
Eerste storting maximaal
€ 100.000
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Raisin Coop Pank (via Raisin)
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Coop Pank (via Raisin) kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Coop Pank (via Raisin)

Je opent deze rekening niet direct bij Coop Pank (via Raisin): dit gaat via het spaarplatform Raisin. Zij zullen de rekening voor jou openen bij Coop Pank (via Raisin). Het beheer van de rekening gebeurt door Coop Pank (via Raisin) in samenwerking met Raisin. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito kun je het beste contact opnemen met Raisin.

Deze website maakt gebruik van Cookies.