Meer weten over Rekening van Trade Republic? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening zonder voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente2,00%
Garantie

Rente op dit moment

Trade Republic Rekening
2,00%

Laatste rentewijziging

2 maanden geleden 04 januari 2023
  • min
  • max

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Trade Republic heeft zelf geen bankvergunning. Het spaargeld wordt door Trade Republic gestort in een escrow account van Trade Republic bij hun samenwerkingspartner Citibank Ierland. Vandaar dat het Ierse depositogarantiestelsel van toepassing is.

Gegarandeerd sparen
Bank
Trade Republic
Uit
Duitsland
Spaargarantie
Iers garantiestelsel
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Citibank Europe
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Trade Republic
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Trade Republic kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Trade Republic

Na de aanvraag zal Trade Republic de rekening voor je openen en beheren. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito neem je dan ook altijd contact op met Trade Republic.

Deze website maakt gebruik van Cookies.