Je wilt sparen bij ABN AMRO. Welke spaarrente kun je bij deze bank krijgen? Welke spaarrekeningen kun je er openen? Sparen.com geeft je een helder overzicht van de mogelijkheden om te sparen bij ABN AMRO. Kies maar!

Vergelijk alle banken

VergunningABN AMRO
Garantie

Vrij sparen

ABN AMRO Beleggers Spaarrekening
1,50%

Op deze spaarrekening kun je zowel sparen als beleggen.

ABN AMRO Direct Sparen
1,50%

Spaarrekeningen met regels

ABN AMRO KinderToekomst Spaarrekening
1,50%t/m1,65%

Op deze rekening kunnen (groot)ouders sparen voor hun (klein)kind dat nog geen 11 jaar oud is. De maximale spaarrente (basisrente plus bonusrente) ontvang je normaal gesproken alleen over het saldo dat aan het eind van een kalenderjaar op de rekening staat.

ABN AMRO Jongerengroeirekening
0,00%

Deze betaalrekening waarop ook gespaard kan worden, is bedoeld voor jongeren tot 18 jaar.

Deposito sparen

ABN AMRO Spaar Deposito
2,35%t/m2,85%
 • 1 jaar
  2,35%
 • 2 jaar
  2,35%
 • 3 jaar
  2,35%
 • 5 jaar
  2,35%
 • 10 jaar
  2,85%
Vergelijk en maak de beste keuze!

Er zijn heel veel spaarrekeningen en deposito's om uit te kiezen. Wil je Vrij sparen of de hoogste rente? Misschien jeugdsparen of een deposito? Hier op Sparen.com vind je verschillende vergelijkingen. Zo krijg je de mogelijkheden om te sparen overzichtelijk in beeld en kun je de beste keuze maken.

Ik wil... geen regels

Je wilt sparen zonder voorwaarden, niet moeten voldoen aan allerlei regels van de bank. Dat noemen wij Vrij sparen - waar krijg je de beste rente?

De hoogste rente bij Vrij sparen

Ik wil... sparen voor kids

Jeugdsparen is er in twee soorten: sparen vóór kinderen en sparen dóór kinderen. Allebei belangrijk voor hun toekomst. Welke bank moet je kiezen?

De hoogste rente voor jeugdsparen

Ik wil... een vaste rente

Op spaarrekeningen is de rente variabel. Voor een vaste rente kies je voor een deposito, dan weet je wat je krijgt. Waar is de rente het hoogst?

1 jaar 5 jaar 10 jaar anders

Ik wil... NL garantie

Sparen met de zekerheid dat je jouw geld terugkrijgt - daarvoor zorgt spaargarantie. Bij welke banken spaar je met de Nederlandse garantie?

De hoogste rente uit Nederland

Deze website maakt gebruik van Cookies.