Wie spaart gaat voor de hoogste spaarrente, toch? Sparen.com zet de actuele spaarrentes van verschillende soorten rekeningen voor je op een rij. Ga jij voor Vrij sparen - helemaal zonder voorwaarden - of zet je jouw geld vast met Deposito sparen? Bij Sparen.com vind jij jouw rekening met de hoogste rente!

De hoogste spaarrente - dat is waar het voor veel mensen om gaat als ze sparen. Je zet geld op een spaarrekening en als je het niet opneemt groeit het vanzelf: de bank 'schrijft rente bij'. Hoe hoger het rentepercentage, hoe sneller je saldo groeit.

Rentes vergelijken

Daarom is het slim om altijd op zoek te gaan naar de bank die de hoogste spaarrente heeft. De verschillen tussen de rentevergoedingen van banken zijn groot: in Nederland - en internationaal nog veel sterker.

Loop niets mis

Neem dus regelmatig de moeite om de rentes te vergelijken zodat je geen rente misloopt. Het gaat heel eenvoudig met de vergelijkingen van Sparen.com.

Niet alleen rente vergelijken

Maar let op: alléén letten op de hoogste rente is ook niet verstandig. Kijk altijd ook naar de voorwaarden van de rekening die je op het oog hebt.

Spaargarantie checken

En vergeet niet te checken welke spaargarantie er geldt voor de bank die je overweegt. Je wilt natuurlijk wel dat je geld veilig is en dat je het zeker weten terugkrijgt - toch?

Rente, voorwaarden & garantie

Kortom: bij het vergelijken van de spaarrekeningen en spaar deposito's let je op de spaarrente, op de voorwaarden en op de spaargarantie. Zo kom je tot de juiste keuze die past bij wat jij belangrijk vindt.

Deze website maakt gebruik van Cookies.