Meer weten over Spaarrekening van Renault Bank (via Raisin)? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening zonder voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente2,93%
Garantie

Rente op dit moment

Renault Bank (via Raisin) Spaarrekening
2,93%

Laatste rentewijziging

8 maanden geleden 25 oktober 2023
  • min
    0,15%
  • max
    0,15%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Op Sparen.com vind je de effectieve spaarrente van deze spaarrekening. Renault bank / Raisin toont zelf meestal de nominale rente. Omdat Renault Bank meerdere keren per jaar rente uitkeert, is deze nominale rente vaak wat lager dan de effectieve rente.

Gegarandeerd sparen
Bank
Renault Bank (via Raisin)
Uit
Frankrijk
Spaargarantie
Franse depositogarantiestelsel
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Renault Bank (via Raisin)
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Eerste storting minimaal
€ 1
Eerste storting maximaal
€ 100.000
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Raisin Renault Bank (via Raisin)
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Renault Bank (via Raisin) kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Renault Bank (via Raisin)

Je opent deze rekening niet direct bij Renault Bank (via Raisin): dit gaat via het spaarplatform Raisin. Zij zullen de rekening voor jou openen bij Renault Bank (via Raisin). Het beheer van de rekening gebeurt door Renault Bank (via Raisin) in samenwerking met Raisin. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito kun je het beste contact opnemen met Raisin.

Deze website maakt gebruik van Cookies.