Meer weten over Spaarrekening van Santander Consumer Bank? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening zonder voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente3,40%
Garantie

Rente op dit moment

Santander Consumer Bank Spaarrekening
3,40%

Laatste rentewijziging

5 dagen geleden 13 juni 2024
  • min
    -0,26%
  • max
    -0,26%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Wij tonen op Sparen.com de effectieve rente van deze spaarrekening. Santander Consumer Bank toont zelf standaard de nominale rente. Omdat Santander meerdere keren per jaar rente uitkeert, is de nominale rente iets lager dan de effectieve rente. De Nederlandse activiteiten van Santander Consumer Bank vallen onder het Belgische bijkantoor. Nederlandse spaarders krijgen dus een Belgische rekening. Het Belgische bijkantoor is weer een dochter van het Spaanse Santander Consumer Finance SA (Banco Santander). Er geldt daardoor het Spaanse depositogarantiestelsel.

Gegarandeerd sparen
Bank
Santander Consumer Bank
Uit
Belgie
Spaargarantie
Spaanse depositogarantiestelsel (FGD)
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Santander Consumer Bank
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Santander Consumer Bank
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Santander Consumer Bank kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Santander Consumer Bank

Na de aanvraag zal Santander Consumer Bank de rekening voor je openen en beheren. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito neem je dan ook altijd contact op met Santander Consumer Bank.

Deze website maakt gebruik van Cookies.