Je wilt sparen bij Santander Consumer Bank. Welke spaarrente kun je bij deze bank krijgen? Welke spaarrekeningen kun je er openen? Sparen.com geeft je een helder overzicht van de mogelijkheden om te sparen bij Santander Consumer Bank. Kies maar!

Vergelijk alle banken

VergunningSantander Consumer Bank
Garantie

Vrij sparen

Santander Consumer Bank Spaarrekening
3,40%

Wij tonen op Sparen.com de effectieve rente van deze spaarrekening. Santander Consumer Bank toont zelf standaard de nominale rente. Omdat Santander meerdere keren per jaar rente uitkeert, is de nominale rente iets lager dan de effectieve rente. De Nederlandse activiteiten van Santander Consumer Bank vallen onder het Belgische bijkantoor. Nederlandse spaarders krijgen dus een Belgische rekening. Het Belgische bijkantoor is weer een dochter van het Spaanse Santander Consumer Finance SA (Banco Santander). Er geldt daardoor het Spaanse depositogarantiestelsel.

Deposito sparen

Santander Consumer Bank Spaardeposito
2,50%t/m3,30%

De Nederlandse activiteiten van Santander Consumer Bank vallen onder het Belgische bijkantoor. Nederlandse spaarders krijgen dus een Belgische rekening. Het Belgische bijkantoor is weer een dochter van het Spaanse Santander Consumer Finance SA (Banco Santander). Er geldt daardoor het Spaanse depositogarantiestelsel.

Vergelijk en maak de beste keuze!

Er zijn heel veel spaarrekeningen en deposito's om uit te kiezen. Wil je Vrij sparen of de hoogste rente? Misschien jeugdsparen of een deposito? Hier op Sparen.com vind je verschillende vergelijkingen. Zo krijg je de mogelijkheden om te sparen overzichtelijk in beeld en kun je de beste keuze maken.

Ik wil... geen regels

Je wilt sparen zonder voorwaarden, niet moeten voldoen aan allerlei regels van de bank. Dat noemen wij Vrij sparen - waar krijg je de beste rente?

De hoogste rente bij Vrij sparen

Ik wil... sparen voor kids

Jeugdsparen is er in twee soorten: sparen vóór kinderen en sparen dóór kinderen. Allebei belangrijk voor hun toekomst. Welke bank moet je kiezen?

De hoogste rente voor jeugdsparen

Ik wil... een vaste rente

Op spaarrekeningen is de rente variabel. Voor een vaste rente kies je voor een deposito, dan weet je wat je krijgt. Waar is de rente het hoogst?

1 jaar 5 jaar 10 jaar anders

Ik wil... NL garantie

Sparen met de zekerheid dat je jouw geld terugkrijgt - daarvoor zorgt spaargarantie. Bij welke banken spaar je met de Nederlandse garantie?

De hoogste rente uit Nederland

Deze website maakt gebruik van Cookies.