Je wilt sparen bij RegioBank. Welke spaarrente kun je bij deze bank krijgen? Welke spaarrekeningen kun je er openen? Sparen.com geeft je een helder overzicht van de mogelijkheden om te sparen bij RegioBank. Kies maar!

Vergelijk alle banken

VergunningDe Volksbank
Garantie

Spaarrekeningen met regels

RegioBank JongWijs
0,20%

Deze jeugdrekening is niet alleen een spaarrekening maar een soort betaalpakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Hoe ouder het kind, des te meer mogelijkheden het pakket biedt.

RegioBank Zilvervloot Sparen
0,10%

Op deze jeugdspaarrekening kunnen ouders en grootouders maximaal 600 euro per jaar sparen voor hun (klein)kind. Naast de normale spaarrente wordt een bonus van maximaal 1% uitgekeerd over het saldo dat op de 18e verjaardag op de rekening staat. Hoe langer er gespaard is, des te hoger de bonus.

RegioBank Spaar-op-Maat Vrij
-0,50%t/m0,01%

De staffel werkt zoals bij belastingschijven: over het spaarbedrag dat binnen de aangegeven grenzen valt, ontvangt u de getoonde spaarrente vergoeding.

 • € 0 tot € 25.000
  0,01%
 • € 25.000 tot € 100.000
  0,00%
 • € 100.000 en hoger
  -0,50%

Deposito sparen

RegioBank Keuzedeposito
0,15%
 • 10 jaar
  0,15%
Vergelijk en maak de beste keuze!

Er zijn heel veel spaarrekeningen en deposito's om uit te kiezen. Wil je Vrij sparen of de hoogste rente? Misschien jeugdsparen of een deposito? Hier op Sparen.com vind je verschillende vergelijkingen. Zo krijg je de mogelijkheden om te sparen overzichtelijk in beeld en kun je de beste keuze maken.

Ik wil... geen regels

Je wilt sparen zonder voorwaarden, niet moeten voldoen aan allerlei regels van de bank. Dat noemen wij Vrij sparen - waar krijg je de beste rente?

De hoogste rente bij Vrij sparen

Ik wil... sparen voor kids

Jeugdsparen is er in twee soorten: sparen vóór kinderen en sparen dóór kinderen. Allebei belangrijk voor hun toekomst. Welke bank moet je kiezen?

De hoogste rente voor jeugdsparen

Ik wil... een vaste rente

Op spaarrekeningen is de rente variabel. Voor een vaste rente kies je voor een deposito, dan weet je wat je krijgt. Waar is de rente het hoogst?

1 jaar 5 jaar 10 jaar anders

Ik wil... NL garantie

Sparen met de zekerheid dat je jouw geld terugkrijgt - daarvoor zorgt spaargarantie. Bij welke banken spaar je met de Nederlandse garantie?

De hoogste rente uit Nederland

Deze website maakt gebruik van Cookies.