Meer weten over Kwartaal Sparen van Knab? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening met voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente
-0,50%t/m0,02%
Garantie

Rente op dit moment

Knab Kwartaal Sparen
-0,50%t/m0,02%

Laatste rentewijziging

15 dagen geleden 01 april 2021
  • min.
    0,00%
  • max.
    -0,01%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

De maximale spaarrente op deze rekening bestaat uit een basisrente en een bonusrente. Je ontvangt de bonus over het saldo dat het gehele afgelopen kalenderkwartaal op de spaarrekening heeft gestaan. De rentevergoeding kan afhangen van het spaarsaldo op de rekening.

Gegarandeerd sparen
Bank
Knab
Uit
Nederland
Spaargarantie
Nederlandse garantieregeling (depositogarantiestelsel)
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
Verplicht
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Knab
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Knab kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Knab

Na de aanvraag zal Knab de rekening voor je openen en beheren. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito neem je dan ook altijd contact op met Knab.

Deze website maakt gebruik van Cookies.