Meer weten over Deposito van Alior Bank (via Raisin)? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze deposito rekening.

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente
0,10%t/m0,20%
Garantie

Rente op dit moment

Alior Bank (via Raisin) Deposito
0,10%t/m0,20%

Laatste rentewijziging

5 jaar geleden 16 januari 2019
  • 6 maanden
  • 1 jaar
  • 2 jaar
  • 3 jaar

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Deze Poolse bank valt onder het Poolse garantiestelsel. Omdat Polen wel lid is van de EU maar niet van de eurozone, geldt een garantiebedrag van 100.000 euro, maar dan omgerekend naar Poolse zloty.

Gegarandeerd sparen
Bank
Alior Bank (via Raisin)
Uit
Polen
Spaargarantie
Poolse depositogarantiestelsel (BFG)
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Alior Bank (via Raisin)
Gedeeld met
Spaarregels
Eerste storting minimaal
€ 10.000
Eerste storting maximaal
€ 100.000
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Vaste rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Raisin Alior Bank (via Raisin)
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Alior Bank (via Raisin) kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Alior Bank (via Raisin)

Je opent deze rekening niet direct bij Alior Bank (via Raisin): dit gaat via het spaarplatform Raisin. Zij zullen de rekening voor jou openen bij Alior Bank (via Raisin). Het beheer van de rekening gebeurt door Alior Bank (via Raisin) in samenwerking met Raisin. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito kun je het beste contact opnemen met Raisin.

Deze website maakt gebruik van Cookies.