Meer weten over Spaarrekening van Nordax Bank (via Raisin)? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening zonder voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente3,29%
Garantie

Rente op dit moment

Nordax Bank (via Raisin) Spaarrekening
3,29%

Laatste rentewijziging

2 dagen geleden 27 mei 2024
  • min
    -0,04%
  • max
    -0,04%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Wij tonen de effectieve rente van deze spaarrekening. Nordax Bank zelf toont meestal de nominale rente. Die is vaak iets lager dan effectief omdat Nordax Bank meerdere keren per jaar rente uitkeert.

Gegarandeerd sparen
Bank
Nordax Bank (via Raisin)
Uit
Zweden
Spaargarantie
Zweedse depositogarantiestelsel
Bedrag garantie
SEK 1.050.000
Vergunning
Nordax Bank (via Raisin)
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
€ 85.000
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Raisin Nordax Bank (via Raisin)
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Nordax Bank (via Raisin) kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Nordax Bank (via Raisin)

Je opent deze rekening niet direct bij Nordax Bank (via Raisin): dit gaat via het spaarplatform Raisin. Zij zullen de rekening voor jou openen bij Nordax Bank (via Raisin). Het beheer van de rekening gebeurt door Nordax Bank (via Raisin) in samenwerking met Raisin. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito kun je het beste contact opnemen met Raisin.

Deze website maakt gebruik van Cookies.