Meer weten over Easy Savings - spaarrekening van Bunq? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening met voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente2,46%
Garantie

Rente op dit moment

Bunq Easy Savings - spaarrekening
2,46%

De staffel werkt zoals bij belastingschijven: over het spaarbedrag dat binnen de aangegeven grenzen valt, ontvangt u de getoonde spaarrente vergoeding.

Laatste rentewijziging

een jaar geleden 15 juli 2023
  • min
    0,45%
  • max
    0,45%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Bunq is een mobiele bank. Bankieren gaat dus via een app die je gratis kunt downloaden. De spaarrekening van Bunq is in de basis gratis en kun je koppelen aan een externe betaalrekening. Je kunt ook kiezen voor een betaalpakket met allerlei extra's waaronder de spaarfaciliteit. Voor het gebruik van deze betaalapp betaal je een maandelijkse vergoeding (abonnement). Je kunt onbeperkt geld storten. Opnemen kan maximaal 2 keer per maand.

Gegarandeerd sparen
Bank
Bunq
Uit
Nederland
Spaargarantie
Nederlandse depositogarantiestelsel
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Bunq
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Bunq kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Bunq

Na de aanvraag zal Bunq de rekening voor je openen en beheren. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito neem je dan ook altijd contact op met Bunq.

Deze website maakt gebruik van Cookies.