Meer weten over Spaarrekening van Banca Progetto (via Raisin)? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening met voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente3,50%
Garantie

Rente op dit moment

Banca Progetto (via Raisin) Spaarrekening
3,50%

Laatste rentewijziging

8 maanden geleden 10 november 2023
  • min
    0,15%
  • max
    0,15%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Bij het openen van deze spaarrekening moet je direct het volledige spaarbedrag storten. Je kunt tussentijds niet bijstorten: daarvoor moet je een nieuwe spaarrekening openen. Je spaargeld opnemen kan altijd, maar je moet dan het volledige spaarbedrag opnemen. Daarnaast geldt er bij opname een opzegtermijn van een paar dagen.

Gegarandeerd sparen
Bank
Banca Progetto (via Raisin)
Uit
Italie
Spaargarantie
Italiaanse depositogarantiestelsel (Fondo Interbancario di Tutela dei Depositi)
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Banca Progetto (via Raisin)
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Eerste storting minimaal
€ 10.000
Eerste storting maximaal
€ 100.000
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Raisin Banca Progetto (via Raisin)
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Banca Progetto (via Raisin) kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Banca Progetto (via Raisin)

Je opent deze rekening niet direct bij Banca Progetto (via Raisin): dit gaat via het spaarplatform Raisin. Zij zullen de rekening voor jou openen bij Banca Progetto (via Raisin). Het beheer van de rekening gebeurt door Banca Progetto (via Raisin) in samenwerking met Raisin. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito kun je het beste contact opnemen met Raisin.

Deze website maakt gebruik van Cookies.