Meer weten over Spaarrekening van CKV Spaarbank (via Raisin)? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening met voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente3,30%
Garantie

Rente op dit moment

CKV Spaarbank (via Raisin) Spaarrekening
3,30%

Laatste rentewijziging

8 dagen geleden 09 juli 2024
  • min
    -0,05%
  • max
    -0,05%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Minimaal saldo van 1.000 euro. Opnames die tot gevolg hebben dat het saldo onder het minimum zakt, zijn niet mogelijk. In dit geval moet je de spaarrekening sluiten. Wij tonen op Sparen.com de effectieve rente van deze spaarrekening. CKV Spaarbank / Raisin toont zelf standaard de nominale rente. Omdat CKV Bank meerdere keren per jaar rente uitkeert, is de effectieve rente iets hoger dan de nominale rente.

Gegarandeerd sparen
Bank
CKV Spaarbank (via Raisin)
Uit
Belgie
Spaargarantie
Belgische depositogarantiestelsel (Belgische Garantiefonds)
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
CKV Spaarbank (via Raisin)
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
€ 1.000
Saldo maximaal
€ 100.000
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Raisin CKV Spaarbank (via Raisin)
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij CKV Spaarbank (via Raisin) kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van CKV Spaarbank (via Raisin)

Je opent deze rekening niet direct bij CKV Spaarbank (via Raisin): dit gaat via het spaarplatform Raisin. Zij zullen de rekening voor jou openen bij CKV Spaarbank (via Raisin). Het beheer van de rekening gebeurt door CKV Spaarbank (via Raisin) in samenwerking met Raisin. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito kun je het beste contact opnemen met Raisin.

Deze website maakt gebruik van Cookies.