Meer weten over PRIME+ rekening van Scalable Capital? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening met voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente2,60%
Garantie

Rente op dit moment

Scalable Capital PRIME+ rekening
2,60%

Laatste rentewijziging

11 maanden geleden 04 augustus 2023
  • min
    0,30%
  • max
    0,30%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Je kunt beleggen en sparen via Scalable Capital. Spaargeld staat bij een Duitse depotbank, Baader Bank AG. Deze bank valt onder de Duitse spaargarantie. Scalable Capital biedt meerdere pakketten aan. De aangegeven rente geldt alleen bij het PRIME+ pakket met vast handelstarief, dit kost 4,99 euro per maand. Op dit moment kun je profiteren van een tijdelijke actie: als je een rekening opent, krijg je de eerste 4 maanden een actierente van 4%.

Gegarandeerd sparen
Bank
Scalable Capital
Uit
Duitsland
Spaargarantie
Duitse depositogarantiestelsel (Einlagensicherung)
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Baader Bank AG
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Scalable Capital
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Scalable Capital kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Scalable Capital

Na de aanvraag zal Scalable Capital de rekening voor je openen en beheren. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito neem je dan ook altijd contact op met Scalable Capital.

Deze website maakt gebruik van Cookies.