Meer weten over MeSave van MeDirect? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening zonder voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente3,20%
Garantie

Rente op dit moment

MeDirect MeSave
3,20%

Laatste rentewijziging

3 maanden geleden 29 november 2023
  • min
    0,14%
  • max
    0,14%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Wij tonen op Sparen.com de effectieve rente van deze spaarrekening. MeDirect toont zelf standaard de nominale rente. Omdat MeDirect meerdere keren per jaar rente uitkeert, is de nominale rente iets lager dan de effectieve rente. Er geldt tot 31 maart 2024 een tijdelijke actierente van 3,75% voor iedere euro die tot die datum gestort wordt op de rekening.

Gegarandeerd sparen
Bank
MeDirect
Uit
Malta
Spaargarantie
Maltese depositogarantiestelsel
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
MeDirect
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com MeDirect
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij MeDirect kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van MeDirect

Na de aanvraag zal MeDirect de rekening voor je openen en beheren. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito neem je dan ook altijd contact op met MeDirect.

Deze website maakt gebruik van Cookies.