Meer weten over Spaarrekening van Morrow Bank (via Raisin)? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening zonder voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente3,27%
Garantie

Rente op dit moment

Morrow Bank (via Raisin) Spaarrekening
3,27%

Laatste rentewijziging

een maand geleden 12 maart 2024
  • min
  • max

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Wij tonen op Sparen.com de effectieve rente van deze spaarrekening. Morrow Bank toont zelf standaard de nominale rente. Omdat Morrow Bank meerdere keren per jaar rente uitkeert, is de nominale rente iets lager dan de effectieve rente.

Gegarandeerd sparen
Bank
Morrow Bank (via Raisin)
Uit
Nederland
Spaargarantie
Noorse depositogarantiestelsel
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Morrow Bank (via Raisin)
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
€ 100.000
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Raisin Morrow Bank (via Raisin)
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Deze aanvraag voor deze rekening bij Morrow Bank (via Raisin) kun je doen via Sparen.com. Als je dat doet krijgen wij daarvoor een vergoeding van de bank.

De rol van Morrow Bank (via Raisin)

Je opent deze rekening niet direct bij Morrow Bank (via Raisin): dit gaat via het spaarplatform Raisin. Zij zullen de rekening voor jou openen bij Morrow Bank (via Raisin). Het beheer van de rekening gebeurt door Morrow Bank (via Raisin) in samenwerking met Raisin. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito kun je het beste contact opnemen met Raisin.

Deze website maakt gebruik van Cookies.