Meer weten over Kinder Toekomst Plan van Triodos Bank? Sparen.com geeft je alle informatie die je nodig hebt over deze spaarrekening met voorwaarden

Bekijk de hoogste spaarrentes

Rente2,15%
Garantie

Rente op dit moment

Triodos Bank Kinder Toekomst Plan
2,15%

Laatste rentewijziging

een maand geleden 01 juni 2024
  • min
    -0,10%
  • max
    -0,10%

Rente ontwikkeling

Aanvullende opmerking

Op deze spaarrekening kun je als ouders en grootouders sparen voor je (klein)kind. Je kunt het Kinder Toekomst Plan openen voor kinderen tot en met 11 jaar. Op de 18e verjaardag wordt het kind gevraagd wat er met het opgebouwde saldo moet gebeuren. Het spaargeld kan in de tussentijds niet zo maar opgenomen worden. Er gelden bij tussentijdse opname boetes tenzij het geld gebruikt wordt om studiekosten te betalen.

Gegarandeerd sparen
Bank
Triodos Bank
Uit
Nederland
Spaargarantie
Nederlandse depositogarantiestelsel
Bedrag garantie
€ 100.000
Vergunning
Triodos Bank
Gedeeld met
Spaarregels
Saldo minimaal
-
Saldo maximaal
-
Verplicht periodiek sparen
Renteregels
Opnameregels
Betaalrekening
En verder
Soort rente
Variabel rente
Duurzaam
Jeugdsparen
Klik op ‘meer info’ voor belangrijke aanvullende informatie

Je bent nu op Sparen.com om te zoeken naar de spaarrekening die het beste bij jou past. Wij vergelijken spaarrekeningen en deposito's op een eerlijke en overzichtelijke manier voor je. We geven je onafhankelijke informatie over de rentes en de voorwaarden van heel veel spaarbanken. Zo helpen we jou een spaarrekening te kiezen!

Sparen.com Triodos Bank
Vergelijken
Informatie geven
Rekening openen
Rekening beheren
De rol van Sparen.com

Onze rol is het bijhouden van alle rentes en voorwaarden, zodat jij een goede vergelijking kunt maken op onze website en zo de juiste spaarrekening kunt vinden.

Jouw eigen rol

Jouw eigen rol is het maken van de keuze voor een spaarrekening en het aanvragen daarvan. Die aanvraag kun je vaak doen via de aanvraagknop op Sparen.com. Helaas is dat bij deze rekening niet mogelijk.

De rol van Triodos Bank

Na de aanvraag zal Triodos Bank de rekening voor je openen en beheren. Voor vragen of klachten over jouw spaarrekening of deposito neem je dan ook altijd contact op met Triodos Bank.

Deze website maakt gebruik van Cookies.